Iskolarendszerű (nappali tagozatos)

Iskolánkban felvételi vizsga nincs! A 7. év végi illetve 8. félévi érdemjegyek alapján kerülnek felvételre a tanulók!
 

8. osztályos tanulóknak :

  • 30 – Szakközépiskola

3 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Dísznövénykertész szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt. A szakmai vizsga után 2 éves, érettségire való felkészítésre is jelentkezhetnek a tanulók.

  • 31 – Szakközépiskola

3 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Kertész szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt. A szakmai vizsga után 2 éves, érettségire való felkészítésre is jelentkezhetnek a tanulók, illetve 1 év alatt Zöldség- és gyümölcstermesztő, illetve Gyógy- és fűszernövény-termesztő ráépülő szakképesítés szerezhető.

  • 32 – Szakközépiskola

3 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Virágkötő és virágkereskedő szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt. A szakmai vizsga után 2 éves, érettségire való felkészítésre is jelentkezhetnek a tanulók, illetve 1 év alatt Virágdekoratőr ráépülő szakképesítés szerezhető.

Érettségivel rendelkezők részére vagy azoknak, akik 2. szakmaként választják képzéseinket az alábbi jelentkezési lap letölthető:

 

jelentkezési lap 2017-2018 szakképzés.docx (45521)

 

Érettégire való felkészítés:

Szakmai bizonyítvánnyal rendelkező fiataloknak INGYENES 2 éves, nappali rendszerű, érettségire felkészítő képzést kínálunk. A 2 év folyamán minden érettségi tantárgyat emelt óraszámban oktatunk, így készítjük fel a diákokat az érettségi vizsgára.

Letölthető jelentkezési lap

 

erettségi 2017-2018.docx (1072221)

 

Szakiskola:

Iskolánk hagyományosan foglalkozik F70-es BNO kód rendelkező illtve szegregált módon oktatható autista diákok képzésével is. Számukra 9. évfolyamon 1 éves előkészítő képzést kínálunk, ami után Parkgondozó vagy Kerti munkás részszakképesítés választható. 

Letölthető jelentkezési lap 9. előkészítő osztályból érkezők számára:

 

jelentkezési lap 2017-2018 speciális.docx (1072396)