Rólunk

Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola 2023. szeptemberében 581 tanulóval, 27 osztályban kezdte meg a 122. tanévét.
 
Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést.
 
Évről évre növekszik az osztályok száma, köszönhető a kertészet iránti érdeklődésnek és iskolánk sikeres képzési módszereinek.
 
Iskolánkban angol, francia és német nyelvoktatás folyik. Az idegen nyelvek és a szakmai ismeretek elsajátítását az európai országokban végzett gyakorlatok is segítik. Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken.
 
Képzési rendszerünk része testi-, érzékszervi-, beszédfogyatékos, nevelési és tanulási folyamatban akadályozott sajátos nevelési igényű tanulók oktatása is.
 
A diákjaink munkáját pszichológusunk és tanulásfejlesztő pedagógusaink segítik. A tanulás mellett változatos szabadidős programokat szervezünk.
 
Esztétikus környezetű iskolánk, tankertünk és informatikai bázisunk korszerű ismereteket biztosít a harmadik évezredben munkába lépő kertészek számára.
 
Étkezési lehetőség is van az iskola saját menzáján