Iskolarendszerű (esti tagozatos)

 
  • 30 – Szakközépiskola

2 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Dísznövénykertész szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt.

  • 31 – Szakközépiskola

2 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Kertész szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt. A szakmai vizsga után 1 év alatt Zöldség- és gyümölcstermesztő, illetve Gyógy- és fűszernövény-termesztő ráépülő szakképesítés szerezhető.

  • 32 – Szakközépiskola

2 évfolyamos szakközépiskolai képzés, amelynek célja a Virágkötő és virágkereskedő szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt. A szakmai vizsga után 1 év alatt Virágdekoratőr ráépülő szakképesítés szerezhető.

 

    Technikum

 
2 éves technikusi képzés, amelynek célja a Parképítő és -fenntartó technikus szakképesítés megszerzése. A tanulók szakmai versenyeken és külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt.
 

jelentkezesi lap _szakképzésekre_2019-2020.docx (57249)

 

Érettégire való felkészítés:

Szakmai bizonyítvánnyal rendelkező fiataloknak INGYENES 2 éves, nappali rendszerű, érettségire felkészítő képzést kínálunk. A 2 év folyamán minden érettségi tantárgyat emelt óraszámban oktatunk, így készítjük fel a diákokat az érettségi vizsgára.

Letölthető jelentkezési lap

 

JELENTKEZÉSI LAP_érettségire felkészítő képzésre_2019-2020.docx (58472)