Tájékoztató felvételi alkalmassági vizsgálatról és a beiratkozásról

2022.04.22 16:47

 

Kedves Szülők, Tanulók! 

 

Iskolánkban a felvett tanulóknak alkalmassági vizsgálat szükséges, amit az iskolaorvos és a védőnő bonyolít le. 

A pontos időpontokat, és a beosztást a felvett tanulóknak email formájában kiküldjük, valamint a honlapon is közzé tesszük! A vizsgálatra kérjük, hogy a mellékelt egészségügyi adatlapot pontosan kitöltve, a tanuló kórházi zárójelentéseinek, orvosi leleteinek fénymásolatát, a 0-14 éves korban kötelező védőoltások igazolását hozza magával az orvosi alkalmassági vizsgálatra. A felvételről, ill. elutasításról szóló határozatokat postán és email formában küldjük meg április 29-ig! 

A beiratkozás időpontja: 

9. évfolyamra: 

Kertésztechnikusi osztályokba: 2022. június 22-én Szerda_9:00 tól - 15 óráig. 

Kertész és Orientációs osztályokba: 2022. június 23-án Csütörtök_9:00 tól - 15 óráig. 

Érettségire felkészítő osztályba (szakmával rendelkezők számára), valamint a műhelyiskolai osztályokba (növényházi munkás és faiskolai kertész) 2022. június 24-én Pénteken 9:00 tól - 15 óráig. 

 

Amennyiben a beiratkozásra bármilyen okból nem tud megjelenni, kérjük, feltétlenül jelezze az iskolának! Ha másik iskolát választ kérjük, jelezzen, mert ebben az esetben nyilatkozatot kell kitölteni!! 

A beiratkozásra feltétlenül hozd magaddal: - iskolai bizonyítványodat (amennyiben több van, mindet!) - személyi igazolványodat - lakcímkártyádat - taj és adó kártyádat - bankszámlaszámod (Kérünk mindenkit, hogy szeptemberig intézzék el pl. OTP junior ingyenes számlanyitás, mert különben ha jár a tanulónak bármilyen ösztöndíj, nem fogja megkapni!!) - a beiratkozási adatlapot kitöltve (kipostáztuk) - egészségügyi adatlapot (kipostáztuk) - diákigazolvány igényléséhez: a beiratkozásig fel kell keresni az illetékes okmányirodát, ahol elkészítik a NEK azonosító lapot. - 

Amennyiben rendelkezel szakértői véleménnyel vagy nevelési tanácsadói szakvéleménnyel, annak fénymásolata is legyen nálad! 

 

Szeretettel várunk!

tájékoztatás alkalmasságiról és beiratkozásról (2).pdf (349305)

Vissza