Már csak 1 nap a jelentkezési határidőig az Euroskills Budapest 2018 versenyre

2018.02.27 15:06

Jelentkezz versenyzőnek és legyél TE a szakmád Európa-bajnoka!

 

A MAGYAR KERTÉPÍTŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE és a MAGYAR KERTÉSZETI SZAKKÉPZŐ INTÉZMÉNYEK SZÖVETSÉGE a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat KERTÉPÍTŐ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

 

Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik 1993. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják: • a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, • a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

 

Hogyan lehet jelentkezni? A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével. Továbbá egy motivációs levél elküldésével az info@makeosz.hu címe. A levélben maximum 1 oldal terjedelemben kifejtendő, hogy miért szeretne részt venni a versenyen? Mit vár el magától és a felkészüléstől? Mik az erősségei a kertépítésben? Milyen elért eredményei vannak (pl.OSZTV)? A Savaria Parcum meghívásos előválogató. A bírálók az általuk kiválasztott tanulókat meghívják a döntőre. 

 

Az előválogatón a szakképzésben tanulókat várjuk, a döntőbe pedig bekerülnek az az előválogató győztesei és a szakképzésben részt nem vevő jelentkezők (felsőoktatásban tanulók, frissen végzett, fiatal szakemberek). A jelentkezőknek a EuroSkills nemzetközi verseny tematikájához, feladattípusához hasonló kertet kell megépíteni a verseny ideje alatt. A kertépítés valamennyi kompetenciája megmérettetésre kerül burkolástól kezdve, falazáson, ácsmunkákon és növényhasználaton át. Valamennyi versenyző csapat ugyanazt a kertet építi meg némi saját ötlettel kiegészítve.

 

Jelentkezési lap:  a https://skillshungary.hu/cikkek/hirek/fiatal-kertepitok-lehetosege-nemzetkozi-versenyben-valo-reszvetelre oldalon

További részletek a mellékelt tájékoztatóban!    euroskills-budapest-2018-valogatoverseny-felhivas-kertepito.pdf (515929)

 

skillshungary.hu/cikkek/hirek/fiatal-kertepitok-lehetosege-nemzetkozi-versenyben-valo-reszvetelre

Vissza