Kincskereső játék - Erasmus diákokkal

2022.11.24 13:35
Dacolva a késő őszi időjárással, többszöri kényszerű halasztás után november második csütörtökjén, tanítás után végre megvalósulhatott a finnországi Erasmus+ programban részt vevő kis csapatnak a Kincskereső játék, melynek során kalandos és élvezetes formában idézték fel a finn gyakorlati ismereteket és helyszíneket. A Magyula területén zajlott „kutatást” korábbi kísérő tanáruk, Erős Anita szervezte meg – legalább olyan lelkesedéssel, mint ahogyan a tanulók vetették bele magukat a 10 kis „kincses csomag” keresésébe.
Minden csomag tartalmazott egy kérdést az augusztusi finn projekttel kapcsolatban, valamint egy apró ajándékot. Időnként elkelt egy kis segítség a rejtekhelyekkel kapcsolatban, de végül minden előkerült. Ezután az aulában gyűlt össze a csapat, összedugták a fejüket és közösen megválaszolták a kérdéseket. A memóriájukat dicséri, hogy csak egy esetben tévedtek. Boldogan választották ki a bónusz ajándékukat a finom Moomin teák közül, végül csoportképpel zárult a program.
Mivel folyamatosan mozgásban voltak viszonylag nagy területen, nem volt könnyű feladat lencsevégre kapni őket, de az elcsípett pillanatok mindenképpen önmagukért beszélnek!

 

Vissza